Hulluimmat reality show-ideat

Reality show:t ovat monille katsojille mieleistä katsottavaa. Survivors, AmazingJapanese style apartment Race, Unelmien poikamies ja Big Brother ovat varmasti jokaiselle tv:n katselijalle tuttuja nimiä. Realityäkin on tosin moneen lähtöön, eikä kaikista hulluimpia tositv-sarjoja ole Suomen tv:ssä nähtykään.

Tässä 6 hulluinta reality show -ideaa, jotka pääsivät ainakin jonkun maan tv-ohjelmistoon.

  • Who’s Your Daddy

Who’s your Daddy oli amerikkalainen tositv-sarja, jota nähtiin televisiossa vain yhden jakson verran. Sarjan ideana oli saattaa adoptoitu lapsi ja hänen biologinen isänsä jälleen yhteen, mutta keinot, jolla tämä toteutettiin olivat täysin väärät.

Lapsi yrittää saada selville erilaisten tehtävien kautta oikean isänsä kahdeksasta ehdokkaasta, ja jakson lopussa lapsen on aika arvata, kuka oikea isä on. Ohjelmassa painotettiin, että oli lopputulos mikä tahansa, lapsi ja biologinen isä yhdistettäisiin jälleen.

  • Sperm Race

Sperm Race oli saksalainen tositv-sarja, jossa joukko miehiä “lahjoitti” spermaansa kilpailuun ja katselivat sitten marcolähikuvassa, kuinka spermasolut uivat kilpaa munasolun luokse. Lääkärit varmistivat voittajan, ja voittajasperman lahjoittanut voitti Porchen.

  • Susuni! Denpa Shōnen

Susuni! Denpa Shōnen oli japanilainen realitysarja, jossa Tomoaki Hamatsu, 23-vuotias koomikko joutui asumaan pikkuruisessa asunnossa, kunnes olisi saanut voitettua noin 10 000 dollaria erilaisissa lehtien järjestämissä kilpailuissa. Sääntöihin kuului myös, että Hamatsu sai käyttää elämiseen vain tienaamiaan voittorahoja.

Hamatsu itse ei tiennyt, että koko Japani seurasi ohjelmaa tv:stä, sillä hänelle oli vain kerrottu että hän oli voittanut show bisnekseen liittyvän työn, jolla hän saisi paljon mainetta.

  • Amish in the CiYoung couplety

Vaihda kolmipyörä oikeaan autoon! Amish in the City -sarjassa viisi amish-teiniä vietiin Los Angelesiin elämään ”normaalia” teiniarkea heidän Rumspringa -jaksonsa aikana. Runspringa on aika, jolloin amish-teinit saavat kokeilla ei-amishlaista elämäntapaa ja päättää sen jälkeen, haluavatko elää loppuelämänsä amishina vai ei. Yleensä rumspringa ei tosin tapahdu aivan niin epäperinteisissä puitteissa, kuin Amish in the City-sarjassa.

  • Bridalplasty

Bridalplasty oli amerikkalainen tositv-sarja, jossa morsiamet pääsivät kilpailemaan unelmahäistään – ja plastiikkakirurgiasta. Kisan aloittivat 12 kilpailijaa, joista yksi tippui joka viikko pois kisasta ja yksi palkittiin hänen unelmiensa operaatiolla. Kisan voittaja voitti unelmahäänsä.

Neljä kuukautta kestäneen kisan aikana kilpailijat eivät ollenkaan saaneet nähdä tulevia puolisojaan, vaan lopullinen muutos esiteltiin voittajan siipalle vasta hääpäivänä. Voi vain toivoa, että puoliso edelleen piti näkemästään.