Sisusta kylpyhuoneesi yleelliseen elokuvatyyliin

Elokuvat ovat aina inspiroineet erilaisiin sisustustyyleihin. Erityisesti ylellisesti sisustetut kylpyhuoneet ovat monen unelmissa. Ehkä yksi ikonisimmista kylpyhuonekohtauksista on kohtaus Scarfacessa, jossa Al Pacinon näyttelemä Tony Montana polttelee sikaria marmorisessa kylpyammeessa. Ylellinen sisustustyyli houkuttelee kylpyhuoneissa. Kerromme tässä artikkelissa Rörfokus yrityksestä, joka on pohjoismaiden johtavimmasta kylpyhuonetarvikeliikkeistä, yrityksen nettisivut löytyvät osoitteesta https://rorfokus.fi/.

Valitse kylpyhuoneesi tyylikästä laatua

Laadukkaat putkistotarvikkeet kylpyhuoneeseen voivat yhtä hyvin olla tyylikkäitä. Rörfokuksen valikoimista löytyvät muun muassa messinkiset kylpyhuoneen hanat ja tyylikkäät suihkut. Sinulla on monta tapaa tuunata kylpyhuoneestasi todella tyylikäs. Messinkiset suihkut ja hanat sekä tyylikäs valkoinen posliini sopivat yhteen. Vai haluatko suihkun sijaan hienon kylpyammeen? Sekin on täysin mahdollista. Rörfokuksen valikoimista löydät useita kylpyammevaihtoehtoja. Perinteisten kylpyammeiden lisäksi valikoimasta löytyvät erilaiset poreammeet, joissa niissäkin on tarjolla yksinkertaisia perusammeita ja hienompia luksusammeita.

Kaikki tarvittavat kylpyhuonetarvikkeet löydät osoitteesta https://rorfokus.fi/. Kyse ei ole mistä tahansa verkkokaupasta, vaan yhdestä pohjoismaiden suurimmasta vesi- ja putkistotarvikkeiden nettimyymälästä. Verkkokaupan valikoimissa on huimat yli 16 000 tuotenimikettä. Mikäli etsimääsi kylpyhuonetarviketta ei löydy Rörfokukselta, niin todennäköisesti et tarvitse sitä. Valikoimista löytyvät yleisimmät perustarvikkeet sekä erikoistarvikkeita.

Saat laatutuotteet edullisesti ja ilmaisilla toimituksilla

Rörfokus on vesi- ja putkistotarvikkeita myyvä erikoisliike. Kysymys ei ole siis mistä tahansa verkkokaupasta. Rörfokus on perustettu Ruotsissa, Gävlen kaupungissa vuonna 2009. LVI-tarvikkeiden myynnin lisäksi yritys tekee Ruotsissa putkiasennuksia ja kylpyhuoneremontteja sekä muita LVI-asennuksia ja korjauksia. Verkkokaupassa myynnissä olevat tuotteet ovat samoja tarvikkeita, joita asentajat asentavat kohteissa. Suomessa Rörfokus keskittyy verkkokauppatoimintaan. Kivijalkamyymälä löytyy edelleen Gävlestä.

Yritys on levittäytynyt verkkokauppansa myötä vahvasti suomalaisille markkinoille. Saat verkkokaupassa palvelua suomen kielellä puhelimella ja sähköpostilla. Rörfokus pyrkii pitämään toimitusajat lyhyinä. Toimitukset ovat myös tilauksen koosta riippumatta ilmaisia. Saat siis suuremmankin tilauksen kotiisi ilman toimituskuluja. Alle 20 kg tilaukset toimitetaan haluamaasi pakettipisteeseen. Tuotteiden maksu käy laskulla ja maksunvälittäjänä toimii Klarna. Sinulla on mahdollisuus maksaa tilauksesi kerralla tai osissa. Luonnollisesti kaikilla tuotteilla on vaihto- ja palautusoikeus ja kattavat tuotetakuut. Palautukset ovat tosin maksullisia.