Tapetoi kotisi Frendit-tv-sarjan innoittamana

Iki-ihana Frendit on ehtinyt ilahduttaa jo useita sukupolvia, ja jos olet Frendien fani, ei ole lainkaan hullumpi idea tapetoida myös kotiisi Frendien tunnelmaa. Muistelemme artikkelin aluksi lyhyesti, mistä Frendeissä olikaan kyse ja millaisia suhdekiemuroita sarjassa ehdittiin nähdä, minkä jälkeen annamme vinkkejä, joiden avulla voit tuoda kotiisi Frendien tunnelmaa tapetoimalla!

Frendit – mistä olikaan kyse?

Frendit-tilannekomediasarjan loivat Marta Kauffman ja David Crane, ja sitä esitettiin ensimmäistä kertaa USA:n NBC-kanavalla vuodesta 1994 vuoteen 2004. Frendit kertoo ystävyksistä, jotka asuvat New Yorkin Manhattanilla. Frendien pääosissa nähdään Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry sekä David Schimmer.

Courtney Cox nähdään sarjassa Monica Gellerin roolissa. Hän on ryhmän äitihahmo ja ammatiltaan kokki. Hänen luonteensa on kilpaileva ja hänellä esiintyy pakko-oireita. Lapsena hän oli ylipainoinen ja hän kuulee painostaan vielä aikuisenakin. Monica on myös siivousfriikki ja toisinaan erittäin pikkutarkka. Seitsemännellä Frendit-tuotantokaudella Monica menee naimisiin Chandlerin kanssa ja kahdesta frendistä tuleekin aviopari.

Jennifer Aniston nähdään sarjassa Rachel Greenin roolissa. Rachel on muoti-intoilija ja Monican paras ystävä lukiosta. Rachel työskentelee aluksi tarjoilijana, mutta myöhemmin hän pääsee työskentelemään Bloomingdale’siin sekä Ralph Laurenille.

Lisa Kudrow nähdään sarjassa Phoebe Buffayn roolissa. Phoebe on omalaatuinen hieroja sekä itseoppinut muusikko. Lapsena Phoebe eli kaduilla, sillä hänen äitinsä kuoli itsemurhan seurauksena ja isäpuolensa joutui vankilaan. Kolmannella kaudella Phoebe synnytti veljelleen kolmoset.

Matt LeBlanc nähdään sarjassa Joey Tribbianin roolissa. Joey on ruokaa rakastava näyttelijä, joka tunnetaan yksinkertaisena naistenmiehenä. Sarjan 8. tuotantokaudelle Joey rakastuu ystäväänsä Racheliin. Matthew Perry nähdään sarjassa Chandler Bingin roolissa. Chandler toimii ensin suuren monikansallisen yhtiön tilastotieteilijänä ja myöhemmin copywriterina. Hänen huumorintajunsa on sarkastinen ja hänen seurustelusuhteitaan leimaa huono onni.

David Schwimmer nähdään sarjassa Ross Gellerin roolissa. Ross on Monican isoveli ja toimii paleontologina sekä myöhemmin New Yorkin yliopiston professorina. Hänellä ja Rachelilla on on-off-suhde. Kuka muuten on sinun suosikkisi sarjan hahmojen joukosta?

Tapetoi kotiisi Frendien tunnelmaa

Valitse kotiisi tapetti, joka hehkuu Frendien tunnelmaa. Esimerkiksi valokuvatapettien joukosta löytyy monia hyviä New York -aiheisia tapetteja, jotka tuovat mieleen Frendien tapahtumapaikat. Idylliset keltaiset taksit, New Yorkin upeat maisemat ja kuuluisat nähtävyydet vievät ajatuksesi nopeasti Frendien tapahtumiin ja saavat hymyn huulille! Sarja on muuten saatavilla myös DVD-levyinä, joten jos olet sarjan suuri fani, kannattaa sarja ehdottomasti hankkia omiin kokoelmiin, joista sen voi aina napsauttaa päälle, kun tuntuu, että kaipaat frendien koomiseen ja rentouttavaan seuraan.